Begrenset tilgjengelighet i ferien

Velkommen Elevens Trafikkskole

Begrenset tilgjengelighet i ferien

Kjære elever! 

Nå er det sommer, og det er ferietid!

Vi kommer til å ha folk på jobb store deler av sommeren, men vi kommer ikke til å være fullt bemannet, og derfor begrenset tilgjengelighet  .

Vi vil prøve å være så mye tilgjengelig på telefon som mulig når vi er på ferie. Men vi er på ferie, og da kan dere ikke forvente at vi skal svare umiddelbart. Send oss gjerne sms eller mail, så er det enklere for oss å ta kontakt når vi har tid og mulighet.

Det oppfordres til å bruke ferien fornuftig. For de av dere som ikke har bestått teoriprøven, anbefales det på det sterkeste å få gjort dette!

Utover teoriprøven, oppfordres det til å øvelseskjøre så mye som mulig! 

 

Vi på Elevens Trafikkskole ønsker dere alle sammen en riktig fin ferie :)

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker elevens.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Elevens Trafikkskolen kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn